• Welcome, guest!

    This is a forum devoted to discussion of Wolverhampton Wanderers.
    Why not sign up and contribute? Registered members get a fully ad-free experience!

Malware Warning

Deutsch Wolf

aka Dawn
Joined
Oct 16, 2009
Messages
105,646
Reaction score
28,536
My browser is flagging something up in the General Chatter forum as malware. Only shows up in that forum on the index page as far as I can work out, doesn't seem to be anything in the threads themselves (and it only started doing it within the last hour). So it's almost certainly a false flag (and I've just told the browser to ignore it, so no biggie) but might cause issues for those who browse on work networks etc.
 
This applies to any pc/laptop im using which are at different locations.

When i search for wolves forum within google and click on it, i am greeted by the site
http://myfilestore.com/download.php?id=4f94ca4c

If i click back and click again i can get on the wolves forum.
As this already been mentioned?
 
When I'm browsing with Opera (both PC and mobile) it tends to have a fit when I open the general chatter page - though not always, bizarrely. Not noticed it anywhere else on here and I click on ignore, but it's a pain in the arse nonetheless.
 
My browser is flagging something up in the General Chatter forum as malware. Only shows up in that forum on the index page as far as I can work out, doesn't seem to be anything in the threads themselves (and it only started doing it within the last hour). So it's almost certainly a false flag (and I've just told the browser to ignore it, so no biggie) but might cause issues for those who browse on work networks etc.

Happening on the main index page now as well.
 
Still happening. Thought it was my phone or summat.
 
Didn't think it needed a new thread, but anyone getting this every time they go on Tapatalk?

66d1db4b4c71923254dba7c573393024.png
 
I use Tapatalk and not had anything like that.
 
Not seen that - or the malware - had a quick look around and everything seems OK. Also Google webmaster tools (that regaulrly scans domains for problems) hasnt flagged anything either.

Im wondering if it might be a problem in your local setup - i.e. a browser extension.
 
If you come to the site via Google it seems to do it on all devices. I don't have the site bookmarked on my mother's Chromebook and it does it every time on there. That's the myfilestore download thingy does it on my tablet too if I google the site.
 
Back
Top